Goede doelen 2016

Ook dit jaar zal de JCI zwolle weer een of meerdere goede doelen selecteren die wij kunnen steunen, zowel financieel als met onze handen uit de mouwen acties.

Ken je een lokaal ondernemende Zwolse stichting die onze steun dit jaar wel kan gebruiken?

Aanmelden kan tot 23 februari 16:00 uur

image

 

2 Reacties

  1. Beste Juniorkamerleden, vorig jaar hebben jullie een fantastische actie voor de Herberg gehouden! Voor dit jaar ben ik waarschijnlijk te laat, maar ik wil graag Stichting Hart voor Zwolle onder jullie aandacht brengen. Hart voor Zwolle zet zich in voor kwetsbare Zwollenaren, o.a. door studenten in te zetten voor vrijwilligerswerk. Ook betekenen ze veel voor dakloze Zwollenaren en Zwerfjongeren, door hen nieuw toekomstperspectief te bieden d.m.v. zg. ‘starterspakketten’, waarbij mensen een laptop of studieboeken krijgen zodat ze een cursus of opleiding kunnen volgen om hun leven weer op de rit te krijgen. Ook doet Hart voor Zwolle veel voor vluchtelingen, bijvoorbeeld voetbalwedstrijden samen met studenten en vluchtelingen. Kortom: een geweldige organisatie die ik graag bij jullie wil aanbevelen!

    1. Beste Annemiek, dank voor de tip, dit jaar is het goede doel de Toren in Zwolle geselcteerd. Maar voor volgende jaren zullen we stichtinghartvoorzwolle in gedachten houden.

      Groeten
      JCI zwolle

Reacties zijn gesloten.