JCI start met wisselgeldactie bij Zwolse winkeliers

JCI Zwolle lanceerde 6 november jongstleden de wisselgeldactie, om geld in te zamelen voor Stichting De Herberg en Zwolle Actief. Organiserend lid Erik Brunekreef: “We zijn erg enthousiast over deze actie en hopen hiermee winkeliers en inwoners van Zwolle te betrekken bij deze mooie doelen.

De Actie

WisselgeldJCI leden benaderen komende tijd Zwolse winkeliers met het verzoek om een donatiebox met display van de actie te plaatsen. De bedoeling is dat winkeliers bij de kassa de actie onder de aandacht brengen bij hun consumenten en dat consumenten met wisselgeld loten ter waarde van € 1,- per stuk kopen. Met dat lot maken zij kans op één van de vijf prijzen die de winkelier daarvoor ter beschikking stelt.

Hoe werkt het

Consumenten die hun wisselgeld in de box hebben gedoneerd, krijgen een lot dat voorzien is van een unieke code en een webadres. De consument bezoekt de website, vult de code in en ziet meteen of er een prijs gewonnen is. De prijs is vervolgens af te halen in de desbetreffende winkel. Als bewijs kan de consument het lot tonen en de winkelier kan dit controleren via de website.
Erik: ‘Wij gaan uiteraard ontzettend ons best doen om voor beide goede doelen een mooie bijdrage te realiseren. We hopen echt dat consumenten en winkeliers ons hierbij willen helpen!” Winkeliers die mee willen doen kunnen terecht op www.wisselgeldactie.nl. De actie loopt van 27 november tot 3 januari 2016.