JCI Zwolle organiseert golfdag voor Stichting Present

Netwerkorganisatie JCI Zwolle – voorheen Junior Kamer, organiseert donderdag 25 september 2014 een golfdag voor ondernemers. Het doel is om geld bijeen te brengen voor de Stichting Present Zwolle. Het opgehaalde bedrag wordt diezelfde avond aangeboden aan het bestuur van de Stichting Present in het clubhuis van de Zwolse golfclub.

“We organiseren jaarlijks verschillende activiteiten ten behoeve van een goed doel, omdat we maatschappelijk graag een steentje bijdragen”, aldus voorzitter van de Golfdag Commissie Jochem van Doorenmolen. “Het golfevenement is één van die activiteiten en zit elk jaar vol. Het leuke is dat ondernemers deze dag niet alleen kunnen netwerken, maar via ons ook maatschappelijk iets kunnen betekenen en dat maakt dit evenement altijd weer tot een succes.”

72 ondernemers uit de regio schreven zich in voor de wedstrijd en 11 voor de clinic. Zij zullen de dag gezamenlijk afsluiten met een BBQ en prijsuitreiking. JCI Zwolle overhandigt het opgehaalde sponsorbedrag aan het einde van het programma aan het bestuur van Stichting Present, door middel van een symbolische cheque.

JCI is een wereldwijde netwerkorganisatie bedoeld voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zichzelf willen ontwikkelen. Tot oud-leden behoren mensen als Kofi Annan en Bill Clinton. JCI is gelieerd aan de Verenigde Naties en zet zich onder andere in voor de VN Millenniumdoelstellingen.