Lid worden van JCI Zwolle?

JCI Zwolle staat open voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen. Man of vrouw, ondernemer of in loondienst, profit of non-profit: iedereen die zijn grenzen wil verleggen is welkom voor een nadere kennismaking.

Heb je interesse om lid te worden?
Laat ons weten dat je interesse hebt en een van de bestuursleden neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismaking. Een ideaal moment voor wederzijdse kennismaking én om je te laten informeren over wie we zijn en wat we doen.

Wat zijn de toelatingscriteria?

Om lid te kunnen worden van onze Kamer woon of werk je in Zwolle of omgeving en ben jij jonger dan 40 jaar en pas je in het volgende profiel. Je bent een ondernemende young professional, leergierig, en je hebt een intrinsieke motivatie om een bijdrage te leveren aan onze activiteiten, evenementen en vergaderingen.

Natuurlijk zijn er ook regels. De belangrijkste daarvan is dat het lidmaatschap ophoudt bij 40 jaar. De ondergrens ligt in veel gevallen rond 25 jaar. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de samenstelling van een Kamer zo breed mogelijk is. Diversiteit is immers cruciaal voor het leerproces.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht